خواص بلغور جو دوسر
بلغور جو دوسر یا «Oatmeal» غذایی است که از پرک شدهٔ گیاه جو دوسر تهیه میشود. این غذا به دلیل ارزش غذایی بالای خود در برخی از کشورها به عنوان صبحانه آماده میشود. البته در ایران، عموماً افراد مبتلا به سرماخوردگی از این غذا به همراه سایر خوراک آبکی مانند حریرهٔ بادام و انواع سوپها تغذیه میکنند. وجود فیبر فراوان به همراه چربی و مواد قندی کم، این حریره را موردی ایدهآل برای افراد دیابتی و کلسترل بالا تبدیل کردهاست.
بلغور جو دو سر غذایی است فاقد گلوتن و دارای ارزش غذایی سرشار از فیبر. بلغور جو دوسر در کاهش کلسترول نقش بسزایی دارد و برای افراد دیابتی نیز بسیار مناسب است. بلغور جو دوسر حاوی مواد معدنی از جمله: فسفر، آهن، مس، منیزیم و روی است. بلغور جو دو سر منبع خوبی ازپروتئین و ویتامین B است.
طرز تهیه بلغور جو دوسر
برای تهیه بلغور یا پرک، جو را پس نیم پخت شدن در شیر یا آب آسیاب میکنند به صورتی که مانند آرد ریز نشود و یا اینکه آن را تحت فشار تبدیل به ورقههای نازک میکنند. این کار باعث کاهش حجم نشاسته بلغور جو شده و آن را به نوعی جو رژیمی تبدیل میکند که طبخ سریعی را خواهد داشت.
گیاهان دارویی تریتا